Sjove strømper og boxershort fra

Sjove strømper fra Good Luck Sock

&

Good Luck Sock er en canadisk strømpe producent der er bosiddende i Edmonton, Alberta. De designer sjove sokker i unikke funky stile og med en høj kvalitet - og de bliver ved med at komme op med sjove motiver og sokker. Det er nogle af de mest populære strømper i webshoppen.

Deres sjove strømper kommer i forskellige stofvarianter:

  • Standard strømpen består af 85% bomuld, 10% polyester og 5% spandex, så de passer til alle fødder. De er forstærket på hælen og tæerne, så holdbarheden forlænges og hullerne holdes væk. Disse strømper er perfekte til hverdagen, festen eller forretningsmødet.
  • Active Fit strømpen består af 45% kæmmet bomuld, 48% polyester, 5% elastic og 2% spandex. De er forstærket på hæl og tå. De er noget tykkere end standard strømpen og er perfekte til hverdagen, til sportsaktiviteter eller gåturen. Pga den specielle fremstilling af trykket, holder de farverne ekstremt godt, vask efter vask.

Se hele Good Luck Sock kollektionen i webshoppen.

Ikke nok med sjove sokker, så har de også deres eget undertøjsmærke til mænd, Good Luck Undies. Det er boxershorts i ekstrem lækker kvalitet, der produceres med en blanding af modal og viskose. Denne blanding gør dem utroligt komfortable, åndbare, kølende.....ja, masser af gode egenskaber. Og så kommer de også i masser af sjove farver og motiver. Din bagdel kan simpelthen ikke være pakket bedre ind.

Se vores Good Luck Undies kollektion i webshoppen.