Kan strømper påvirke din personlighed?

Kan strømper påvirke din personlighed?

Strømper med stil til kontoret
Mon der er noget med de der sjove, skøre og farverige strømper 😎?
Der er faktisk mange der har en opfattelse af, at jo mere skøre, sjove eller farverige strømperne er - jo mere succesfuld og kreativ kan personen, der bærer dem også være! 
Det passer dog nok ikke i alle tilfældene - men der er faktisk alligevel noget der tyder på at folk, der vælger at trække i et par sjove eller anderledes strømper med lidt mere spræl på farverne, faktisk kan være mere tilbøjelige til at blive 'set' som værende mere kompente, ambitiøse og selvsikre. Man kan kalde dem 'non-konforme' personer - personer der tør træde lidt udenfor normalen og det konforme, og heller ikke er bange for at vise det. Det er strømper der ikke skal gemmes væk i skoene eller under bukserne!
Man ser det det efterhånden også mange steder. Det er ikke længere kun de sorte og grå sokker under jakkesæt og bukser. Nu er de farverige strømper blevet et tegn på en trendsetter, en kreativ person og en der tør skille sig ud fra mængden på sin egen måde. Et flamboyant touch på sit look, dog alligevel med stil!
Der er faktisk blevet lavet et studie på Harvard Business School i USA omkring bl.a. det at bære et par strømper der stikker lidt ud fra 'strømpe normen'. Og netop på Harvard kan man nok ikke forestille sig at de sjove og anderledes strømper har været et syn man så særligt tit. 
Studiet der omhandler non-konformitet ( hele studiet kan læses her: The Red Sneakers Effect) fandt ud af, at personer der omfavner denne non-konforme tilgang faktisk kan påvirke folks meninger omkring dem. Konklusionen var at vi, under visse omstændigheder, opfatter personer med en mere 'ekstraordinær' tøjstil, (herunder et par anderledes sjove strømper 😉), som værende mere succesfulde.
Reaktioner fra personer til personer der netop udviser en snert af de lidt mere spændende og skøre indfald, er i de fleste tilfælde positive. Videnskaben påstår faktisk at 'You are what you wear'  - og der er ikke kun andres meninger som rammes
Faktisk kan det tøj du tager på have en effekt på den måde du tænker og føler, og det kan have en afsmittende effekt på din måde at møde din omgivelser på. Du kan også selv rammes af en følelse af at være mere selvsikker - og det er vel ikke så dårligt endda.
Så er DU blevet klar til at prøve et par sjove strømper 🤓?
     
    
 
Tilbage til blog