Gode tips: Hvordan matcher du sjove strømper med din stil

Gode tips: Hvordan matcher du sjove strømper med din stil

 

Her hos Just Funny Socks er vi selvfølgelig store fortalere for at have sjove strømper og farverige sokker på til hverdag - og det er også meget længe siden at vi sidst så et par sorte strømper hos os 😃.

Men vi er også helt med på, at det ikke er alle der lige trækker i et par vilde eller sjove strømper - for hvad skal man lige tage dem på til, hvordan sætter man dem lige sammen med sin 'normale' garderobe?? 

Mange af billederne i webshoppen viser kun strømperne som de jo ser ud (indlysende nok 🤓 ) - men vi har fra en af vores leverandører fået fat i lidt stil billeder - hvor man kan få lidt inspiration til outfits sammen med sjove strømper 👍🏻...så se med herunder.

Med lidt mere 'normale' strømper tager man udgangspunk i følgende grundlæggende tips, når man vælger sine strømper (så kan det ikke gå helt galt med stilen):

  1. Match dine strømper med dine bukser - og ikke dine sko
  2. Lad dine strømper være i kontrast (farve) til dine bukser
  3. Match dine strømper med dine accessories

Men med sjove strømper, der jo tit er noget mere farverige end bare en enkelt farve, samt også kommer med diverse sjove motiver - så kan det være lidt svært at følge ovenstående regler. 

Det betyder dog ikke at sjove strømper ikke kan bæres med stil eller passe ind i garderoben - det betyder bare at de er anderledes! Sjove strømper, skøre sokker og farverige sokker er netop designet til at bryde normen, vække opsigt og lave nye trends, i en verden fyldt med sorte, grå og blå sokker!  Når man har sjove strømper på får man også (i langt de fleste tilfælde) opmærksomhed -  det er det der er meningen 😄 (og så kan man selv vælge hvor meget..) Der betyder også at du kan se bort fra de 3 regler ovenfor - for nu er det de sjove strømper der er det vigtigste i dit outfit.

Der er faktisk mange mennesker der ikke ser deres strømpevalg, som en vigtig del af deres outfit - men det er faktisk en stor fejl. De rigtige strømper, sjove, skøre eller ej, fuldender faktisk dit look - husk det. Find mere inspiration herunder. 

 På Kontoret 

Bukser der går lige til anklerne (og lidt over) er ganske populære og har været det i noget tid, selv bukser til jakkesæt kan også fåes, så de stopper lige over anklerne. Det gælder både for mænd og for kvinder. Det er en trend der passer de skøre sokker rigtig godt, for det gør det meget nemmere at vise dem frem...med stil!

Man kan dog også sagtens have et par sjove sokker på til 'normale' bukser - her bliver de dog så ikke vist så meget frem, men kan måske alligevel anes i ny og næ (og så kan du gå og smile lidt af din strømpe-hemmelighed) - og når man sidder ned skal de nok komme til deres ret. Det kan dog godt være man skal holde lidt igen med de 'skæve' tekster hvis man skal til vigtige møder - det er måske ikke der de falder i god jord.

Skøre sokker til kontoret

 I Træningscentret 

Der er jo ikke noget bedre sted end i træningscentret, hvor man kan vise og udtrykke sig selv. Vi kan selvfølgelig ikke anbefale et par sjove strømper til dit træningspas til dit maraton løb (for det er jo ikke 'optimale' løbesokker - men mange fitness udøvere syntes faktisk der er godt med et par tyndere sokker i work out skoene, så her er et par sjove sokker lige i skabet. Specielt de sjove strømper med et Mad tema er specielt populære (heriblandt strømper med øl og pizza 😎..)

 Og hvor fedt er det ikke lige at dødløfte i et par smagfulde Øl-sokker eller Donut strømper 

Til shorts og sneakers

sjove strømper til shorts

Denne her behøver måske ikke den store forklaring...Men hvis du nu trækker i et par skøre strømper sammen med dine sneakers eller shorts - så er det en god ide, at holde de andre 'elementer' af outfittet en smule mere neutrale. Det er selvfølgelig ikke en regel der er skrevet i granit - og man bestemmer jo selv - men hvis du følger dette, så får dine sjove strømper også den fokus som de skal have.

Sneakers kan jo fåes i masser af farverige kombinationer også - men efter vores mening skal man nok kun 'go grazy' med enten sine sneakers eller sine strømper.

 

Med de høje hæle

Denne her er måske lidt uden for kategori for mange - men det er helt OK! 

Farverige strømper til høje hæle

Efter vores mening skal man bære det tøj man bliver glad af - og hvis man bare bliver glad i låget af at trække i de her Leopard print strømper, så er det det man skal gøre. Med et par røde stilletter oveni, skal det nok skabe den attention som du har fortjent!

Man kan dog sagtens gøre det mere afdæmpet, men stadig kaste lidt trend og stil over sit outfit.....der er masser af muligheder.


Så bare kom igang med de sjove strømper og skøre sokker! Eksperimenter med dem. Mode kan/skal også være sjovt - så ligemeget hvor du er henne eller bevæger dig hen - så lad de sjove strømper være en del af dit eget fashion statement. Go crazy 
😍 

Tilbage til blog