Om Just Funny Socks

Just Funny Socks er (trods navnet) en 100% dansk-ejet webshop, der er gået i luften i 2021 og vi SKAL være Danmarks største strømpeskuffe med sjove strømper.

Vores mission er at levere Danmarks største udvalg af sjove strømper, til dig der er træt af de kedelige grå og sorte sokker, til dig der vil understrege din kreative side eller bare vil sætte lidt farver til outfittet en grå regnvejrsdag (eller en lækker sommerdag 🏝) - uden at gå på kompromis med hverken stil eller komfort.

Jeg kommer selv med en fortid fra bank-verdenen, hvor de mere traditionelle grå og sorte strømper tit er ledsager til jakkesættet. Skal det være rigtig vildt, trækker man i et par strømper med et par farvet striber, cirkler eller trekanter...det er simpelthen hvad det kan drives til.

Men efter en tur til USA i 2018 var der en ny verden der åbnede sig for mine...fødder. En verden fyldt med sjove strømper, sjove sokker med tekster på, strømper med motiv, farverige strømper....og man kunne ikke undgå at trække lidt på smilebåndet!

Tilbage i Danmark med en del nye par sokker i kufferten, blev det hurtigt afprøvet på jobbet. Det er utroligt hvor meget et par skøre strømper kan trække frem af reaktioner - en 'ice breaker' ved kaffe-maskinen, bringe grin og kommentarer frem og bare tilføre lidt sjov og spas til kollegaer, omgivelser og i det hele taget hvor du kommer frem.

Derudover giver de farvede strømper også et pift til både outfittet og personligheden - samtidig med at man selvfølgelig holder stilen. For selvom det er skørt og sjovt, behøver det jo ikke være uden stil.

Udvalget af sjove strømper og farverige sokker i Danmark var dog langt fra imponerende - det måtte kunne gøres bedre. Derfor spirede ideen til Just Funny Socks.

Og her er vi så nu….og vores mission er at blive DIN foretrukne leverandør af sjove strømper!

Vi ses :-)

Mange hilsner

Carsten Pedersen ( ejer af WannaDo, CVR.nr. 39544873, virksomheden bag Just Funny Socks)