8 GODE grunde til hvorfor SJOVE STRØMPER er den perfekte gave 🧦 👍🏻

8 GODE grunde til hvorfor SJOVE STRØMPER er den perfekte gave 🧦 👍🏻

Hos Just Funny Socks elsker vi sjove strømper og skøre sokker - og vi syntes at det er den perfekte gave at give.

Herunder kan du læse vores 8 GODE grunde til at sjove strømper bare virker hver gang 🥸:

   1. De er BILLIGE: Strømper passer til enhver pengepung - specielt hvis du skal give gave til flere personer. Med sjove strømper har du muligheden for at give en lille - men personlig gave, med tanker bag!

   2. De kan passe til ENHVER begivenhed: Sjove strømper kan bruges til enhver lille anledning; fødselsdage, helligdage, mærkedage, ferie mv. Og sørger man for at de sjove sokker også 'matcher' begivenheden, så får du også en modtager, der helt sikkert vil trække på smilebåndet og får noget specielt på den specielle dag! 
    sjove julesokker til voksne
   3. De er BETÆNKSOMME: Strømper med en sjov tekst, sjove motiver eller bløde bambussokker, der passer lige lige til modtageren, viser også at du har givet gaven en ekstra tanke og ikke bare giver dem et par strømper.
    Sjove damestrømper 'Going Bananas'
   4. De er PRAKTISKE: Tjah....man skal jo normalt have strømper på. De sjove strømper har måske en tendens til at 'blive glemt', når man først har grinet af. Men vores strømper er - på trods af humoren i dem - i en god og lækker kvalitet, og kan sagtens bruges på daglig basis (og give noget spræl til looket). Vores bambusstrømper er bl.a. certificeret med OEKO-TEX, og er i en blød og lækker kvalitet - det helt perfekte match til sarte fødder.bambusstrømper oeko-tex
   5. De kan understrege modtagers INTERESSE: Hos Just Funny Socks kan du (næsten) finde sjove sokker til enhver hobby eller interesse - og du kan vise modtageren hvor godt du faktisk kender dem og hvor meget du holder af dem - og det er jo ikke så dårligt endda. 
    Sjove strømper med hundehvalpe
   6. De giver modtager mulighed for at UDTRYKKE sig selv:  Mange mennesker har en eller anden arbejds-uniform de skal have på til hverdag. Med et par sjove farverige strømper har du mulighed for lige at udtrykke eller understrege din personlige stil, tilføje en smule spræl - uden at gå på kompromis med uniformen. 
    Damestrømper med leopard prikker
   7. De er NEMME at sende: Det der også gør strømper til en perfekt gave, er at de er så nemme at sende. De vejer ikke meget og er ikke skrøbelig og kan ikke gå i stykker. Så ingen bekymringer når de er på vej i posten til deres nye ejer-fødder!
   8. De kan blive starten på en samling af SJOVE STRØMPER: Hvem ved - måske inspirerer du nogen til at starte deres egen samling af sjove sokker, eller måske gør du det selv. 
    sjove sokker og farverige strømper

 

Tilbage til blog