Miljø & Bæredygtighed hos Just Funny Socks

Vi tænker også på miljøet! 
Vi elsker sjove strømper med skøre tekster, sjove motiver og kulørte farver.

Men vi elsker også miljøet, og derfor gør vi også hvad vi kan for at minimere vores strømpe aftryk på det.

Vi støtter kampen Imod Plastik og støtter Miljøvenlig indpakning
                          Nej tak til plastik   miljøvenlig indpakning

 

Hos Just Funny Socks har vi et kontinuerligt fokus på at tage vores lille del af ansvaret og give tilbage til miljøet hvor vi kan.

Det gør vi bl.a ved:        

  • at prioritere at vores leverandører af strømper har et stort fokus på vores miljø og sikrer gode arbejdsforhold for alle dele i deres forsyningskæder. 
  • at være en medvirkende (men dog lille) faktor til at reducere CO2 aftrykket. Det gør vi ved, så vidt muligt, at benytte vejtransport eller søfragt når vi importerer vores strømper - istedet for luftfragt som er mere miljøbelastende.
  • at benytte bæredygtige fremsendelsesposer og postæsker, når vi sender dine nye strømper afsted til dig. Poserne er enten fremstillet af 100% genanvendt LDPE plast eller bioplast. Modsat de traditionelle plastposer, der er baseret på olie og gas, så er bioplasten baseret på sukkerrør. Sukkerrør vokser hurtigt og er derfor en fornybar ressource, samt optager derudover store mængder CO2, imens de vokser. Ved at smide posen i skraldespanden efter brug, så den havner på forbrændingsanlægget, gør posen ingen skade for miljøet – den fordamper og bliver til kuldioxid og vand (ligesom LDPE plast).
  • at købe lokalt. Vores fremsendelsesposer og postæsker er fremstillet i Danmark, så vi undgår de lange fragtruter.
  • ikke at vedlægge en printet faktura til dig i fremsendelsesposen – vi sender kun til din email. Derved sparer vi både papir og blæk = GODT for miljøet
Listen er dog ikke udtømmende, og vi prøver hele tiden at finde nye steder hvor vi kan gøre en lille forskel. Det giver også sjove strømper med god samvittighed.